Ons Verhaal


Misschien weet u wel graag wat meer over de winkelier waarbij u koopt, dus hier 'ons verhaal':

Life Events is ontstaan uit de behoefte van twee alledaagse mama's om superleuke feestjes te organiseren! Wij hebben genoten van het plannen van onze bruiloften en het uitzoeken van toffe doopsuikerdoosjes voor onze zonen en dochter. Ook voor het organiseren van hun verjaardagsfeestjes gingen wij steeds op zoek naar originele thema's en bijpassende accessoires. Het viel ons op dat wij voor elk feest of elke gebeurtenis bij verschillende winkels of op verschillende websites moesten gaan zoeken én dat de meeste aanbieders van leuke feestartikelen meestal afkomstig waren uit het buitenland.

Daardoor is bij ons het idee gerezen om zelf allerhande feestartikelen te gaan verkopen en verdelen, voor alle verschillende feesten en alle mogelijke gebeurtenissen. Gegroepeerd in één webwinkel, zodat je voor al je vieringen bij dezelfde aanbieder terecht zou kunnen. Wij kozen bewust voor een webwinkel in plaats van een fysieke winkel om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de producten zo goedkoop mogelijk te kunnen aanbieden. Verder maken wij zelf verschillende producten en kunnen wij deze zo ook toegankelijk maken voor het publiek (denk bijvoorbeeld maar aan onze pampertaarten).

Feesten plannen en party's organiseren is één van onze belangrijkste bezigheden en wij hopen dan ook aan ieders smaak te kunnen voldoen met de aangeboden producten. We hebben nu al enkele jaren ervaring in deze branche en hopen dat u onze webwinkel smaakt!

Vele feestelijke groetjes van het Life Events Team!